Virtuele tours / 360 graden fotografie


 

Hierboven voorbeelden van diverse 360° foto's gemaakt met een spiegelreflex camera.
Klik op het icoon met de 4 pijltjes om de virtuele tour in een volledig scherm te bekijken.
Klik op de dubbele pijltjes om naar de volgende en vorige panoramafoto te gaan.
Meer voorbeelden vind je op https://www.panorama-fotografie.nl en www.virtueelmuseum360.nl.

Google Certified fotograaf


Google Streetview vertrouwde fotograafCarola de Poel is door Google gecertificeerd om te fotograferen voor Google Street View en Google Mijn Bedrijf.

Verbeter uw zichtbaarheid bij Google


360° foto's kunnen al gemaakt en toegevoegd worden aan Google Maps en Google Street View vanaf de introductieprijs vanaf € 75,- per foto excl. BTW. Hoe meer foto's, hoe goedkoper per foto. De foto's worden gemaakt met een full-frame spiegelreflex in combinatie met een speciale panoramakop en fisheye objectief.

Fotograferen met een spiegelreflex camera kost aanzienlijk meer tijd dan met een speciale 360 graden camera, zowel tijdens het fotograferen als het nabewerken en stitchen (de genomen foto's naadloos samenvoegen tot één 360° afbeelding), maar de kwaliteit is vele malen beter. Minimum aantal af te nemen foto's is 2. Reiskosten bedragen 35 eurocent per kilometer.

Kleine ruimtes kunnen gefotografeerd worden met slechts één 360° foto. Voor grotere ruimtes is het aan te bevelen om meerdere foto's te maken op verschillende plekken en deze met elkaar te verbinden middels navigatiepijltjes.

Virtuele tour

Het is mogelijk om een virtuele tour te maken voor Google Street View of gebruik op uw website.
Hierbij kan er van de ene ruimte (foto) naar de andere ruimte worden genavigeerd. Dit zit bij de prijs van de foto's in.
Voor gebruik op uw eigen website is het toevoegen van een meer uitgebreide virtuele tour met desgewenst daaraan toegevoegd audio, tekst, video en gewone foto's ook mogelijk. Prijs in overleg, dit hangt af van de wensen.

Zo kunnen uw potentiele klanten via Google Maps of Street view en/of uw website 24 uur per dag een kijkje nemen in uw bedrijf. Dit werkt sterk drempelverlagend!

Zeer geschikt voor musea, galerieën, restaurants, winkels, scholen, kinderdagverblijven, sportscholen, kantoren etc. etc.!

Foto's voor Funda

U kunt 360° foto's van uw huis laten maken om op Funda te plaatsen. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van een speciale 360° camera waarmee het minder tijd kost om foto's te maken en na te bewerken. De kwaliteit van deze foto's is wel beduidend minder dan foto's gemaakt met een spiegelreflex camera, maar dat geldt ook voor de kosten, € 25,- per foto excl. BTW. Minimum af te nemen foto's is 4.


Neem gerust vrijblijvend contact op als u interesse heeft in 360° foto's en / of een virtuele tour!